icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 19 februari 2016

Update werkzaamheden Kavel 14|16 tot oplevering

Kavel 14|16

1608015.jpg

Eind november 2013 is bouwcombinatie G&S Bouw | Boele vof gestart met de realisatie van Kavel 14|16 te Amsterdam. De werkzaamheden voor de ruwbouw van het kantoor en de woontorens zijn voorspoedig verlopen. Het kantoor werd in mei 2015 opgeleverd. De woontorens zijn naar verwachting in de zomer van 2016 gereed.

De woontorens bestaan uit twee torens: noord (hoog) en zuid (laag). Per week realiseerden we één verdieping, waarbij de prefab gevels aan de west-, noord- en oostzijde direct werden meegenomen in het ruwbouwproces. Direct nadat de torens op hoogte waren, kon gestart worden met het sluiten van de zuidgevel, waarbij ook de balkons en borstweringen werden gemonteerd. Hierna was het gebouw wind- en waterdicht en is gestart met de afbouw in de torens.

Verplaatsing bouwkeet

Aangezien er op de locatie van onze bouwkeet het project Gershwin Brothers (Kavel 13|15) gerealiseerd moet worden, is onze keet eind 2015 verhuisd naar een nieuw onderkomen aan de De Boelelaan en is ons oude ketenpark afgevoerd. Het bouwterrein voor Mahler 900 (woontoren) is ook aangepast aan de Mahler-zijde om vrachtverkeer richting Kavel 13|15 mogelijk te maken.

Demontage torenkraan

Onze torenkraan zal in het weekeinde van 26 t/m 28 februari worden gedemonteerd en afgevoerd. In de week voorafgaand aan de kraandemontage, wordt de overkapping van de inrit naar de parkeergarage van 1000 Mahler afgebroken en afgevoerd. Bijgaand treft u de nieuwsbrief die richting de omgeving is verstuurd.

Werkzaamheden tot oplevering

Tot medio 2016 ronden we de woningen af, zodat deze rond de zomer kunnen worden opgeleverd. Ook de afbouw van de commerciële ruimtes op de begane grond zijn inmiddels gestart. In het 2e kwartaal zullen de NUTS bedrijven het gebouw aansluiten en vervolgens wordt het terrein en de bestrating rondom het gebouw aangelegd.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project