icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 17 januari 2017

Update 17 januari

Hoog Catharijne

IMG_0841.JPG

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang op onze projecten Voorzetgebouw Hoog Catharijne en Paviljoen.  Deze week treft u de werkzaamheden aan van week 3 en 4.

Daarnaast vindt u hier een nieuwe versie van de hinderkalender. Via de hinderkalender willen wij u informeren  over de  geplande werkzaamheden en wat u ervan kan merken. In de nieuwsberichten zullen wij u blijven attenderen op wijzigingen in de hinderkalender.

Voorzetgebouw:

  • Om het atrium in het voorzetgebouw te realiseren moeten diverse vloervelden in zijn geheel worden verwijderd. Na maanden van voorbereidingen en het aanbrengen van de vervangende draagconstructie is het eerste grote vloerveld eruit gesloopt.
  • Over alle verdiepingen wordt er een vloerstrook verwijderd om ruimte maken voor de kolommen die aan de basis staan van de nieuwe draagconstructie.
  • Op plein worden de eerste stalen balken gemonteerd. Op deze wijze wordt het oude Hoog Catharijne verbonden met de nieuwe fietsenstalling. De bovenste laag is straks het pleinniveau.

Paviljoen:

  • Tijdens de kerstvakantie is er flink doorgewerkt om het Paviljoen wind en waterdicht te krijgen. Aan de pleinzijde, waar onze buurman BAM druk bezig is met het betonwerk van het plein, worden de laatste glaspanelen gemonteerd.
  • De eerste gedeelte van het nieuwe Paviljoen is klaar voor onze installateur, ULC installatiegroep. Op deze ruime en lichte eerste verdieping wordt binnenkort gestart met het aanbrengen van de installaties. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project