icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
HagaZiekenhuis

Maintain

Het maintain- c.q. onderhoudscontract omvat het onderhoud van de locatie Leyweg voor de komende twintig jaar en is onderdeel van het DBM-contract dat het HagaZiekenhuis met VolkerWesselsHaga sloot.

Onderhoudsmedewerkers aangestuurd door VolkerWesselsHaga

Het onderhoudscontract trad officieel per 1 januari 2014  in werking. Het jaar ervoor gold als een inspectiejaar, waarin de nulstatus moest worden bepaald van hetgeen in onderhoud kwam van VolkerWesselsHaga. Vanaf 2014 nam VolkerWesselsHaga de aansturing van elf onderhoudsmedewerkers van het ziekenhuis over.

Preventief onderhoud

Het onderhoudsbeleid spitst zich toe op preventief onderhoud van het ziekenhuisapparaat aan de Leyweg. Daarnaast voert VolkerWesselsHaga reparaties en aanpassingen uit. Gedurende de onderhoudsperiode doet VolkerWesselsHaga verbetervoorstellen ter verhoging van de efficency van het onderhoud.

Prestatiecontract

Vanaf 1 januari 2015 geldt een prestatiecontract op responsetijden, hersteltijden en conditiestatus met overeengekomen service level agreements (SLA's). Daarin liggen de gewenste prestatie-eisen van het HagaZiekenhuis vast.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project