Zoeken
inntell maart 2019.jpg

Update werkzaamheden voorjaar 2019

inntell maart 2019.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van ons project Inntel hotel Scheveningen. Eind 2018 is de realisatie van het Inntel Hotel Scheveningen gestart. Na het aanbrengen van de funderingspalen zijn we in december 2018 gestart met het betonwerk van de fundering. Inmiddels is dit betonwerk van de fundering (inclusief onderbouw) geheel afgerond en is begin februari de begane grondvloer gestort.

Boven het maaiveld

Met de werkzaamheden aan het betoncasco is het nieuwe Inntel Hotel de afgelopen periode boven het maaiveld uitgekomen. De wanden en vloeren van het betoncasco worden in het werk gestort. De kern en het trappenhuis worden opgebouwd uit geprefabriceerde betonwanden. Inmiddels zijn de wanden van de begane grond, de 1e verdiepingsvloer en de wanden 1e verdieping gestort.

Momenteel wordt de ondersteuning ten behoeve van de vloer van de 2e verdieping opgebouwd. Naar verwachting vind de stort van deze verdiepingsvloer nog deze maand plaats. Ook zijn we gestart met het stellen van de staalconstructie van de laagbouw. De montage van de kanaalplaat dakvloer volgt binnen enkele weken.

Wind aan de kust

Om er voor te zorgen dat het werk bij slechte weersomstandigheden niet stil komt te liggen, worden er aan de betonvloeren tijdelijke windschermen gemonteerd. Deze windschermen gaan per verdieping mee omhoog met de ruwbouw en beperken onze afhankelijkheid van de weerselementen op de voortgang van de bouw.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!