Zoeken
mei Inntel 2020.jpg

Update werkzaamheden mei - juni 2020

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen maand zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van ons project Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.

Zeilen in de wind

Dankzij het harde werk de afgelopen tijd is het toekomstige Inntel Hotels Den Haag Marina Beach inmiddels wind- en waterdicht. De komende periode staan de werkzaamheden in het teken van de ‘zeilen’ in de gevel, die het hotel haar karakteristieke uitstraling geven. Daarnaast kan er, nadat de laatste glasdelen gemonteerd zijn, worden gestart met het afwerken van de gevel.

Onderste bouwlagen

Op de onderste bouwlaag is de anhydrietvloer gestort en wordt momenteel hard gewerkt aan en in de plafonds. Daarnaast is de keuken betegeld en wordt de benodigde keukenapparatuur geïnstalleerd. Op de eerste tot en met zesde verdieping staan de werkzaamheden in het teken van de fijne afbouw. Er worden nog een aantal kleine werkzaamheden uitgevoerd, waarna de kamers van het toekomstige hotel op verdieping 5 en 6 al bijna klaar zijn om gemeubileerd te worden. Deze werkzaamheden lopen de komende periode verder door tot de eerste verdieping.

Bovenste verdiepingen

Afgelopen week zijn de eerste metalstud wanden op de 12e verdieping van het hotel. De komende weken worden deze werkzaamheden voortgezet naar de lagere verdiepingen. Op bijna alle bouwlagen zijn inmiddels de dekvloeren gestort.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!