Zoeken

36 nieuwe woningen in Sluispolder-West

De wijk Sluispolder-West te Maassluis is volop in ontwikkeling. Boele & van Eesteren realiaseert in de eerste fase van de vernieuwing in deze wijk 25- huur en 11 koopwoningen. Met voornamelijk eensgezinswoningen, voor- en achtertuinen, veel groen en een stadstuin krijgt Sluispolder-West het karakter van een tuindorp.

16343_ext 01 alt.jpg
16343_ext 02.jpg

Huurwoningen

De huurwoningen, die worden afgenomen door de Maasdelta groep, bestaan uit 11 zadelkap rijwoningen en 14 beneden/bovenwoningen. De koopwoningen zijn door Boele & van Eesteren met succes ontwikkeld en verkocht in samenwerking met het VolkerWessels Wooniversum. De woningen worden voorzien van warmtepompen, PV panelen en een WTW-systeem, wat zorgt voor een zeer laag energie verbruik.

3D beleving van toekomstige woning

Het Wooniversum, gelegen in Nieuwegein , biedt aspirant kopers een 3D beleving van hun toekomstige huis. Door deze beleving zijn kopers in een vroeg stadium in staat belangrijke keuzes te maken met betrekking tot onder andere de keuken, badkamer en indeling. Via keuzepakketten (comfort, luxe of excellent) past de koper de woning aan naar zijn of haar wens. 

Voordelen voor alle partijen

Het nieuwe verkopen biedt voor alle partijen voordelen; de koper krijgt door de Wooniversum experience een zeer gedetailleerd beeld van het huis met bijpassende optiepakketten. Door in een vroeg stadium de meeste koperskeuzen te bepalen, is ook het kostenplaatje snel inzichtelijk. De omgevingsvergunnig voor de bouw van deze woningen te Maassluis is reeds verstrekt. Naar verwachting gaat de realisatie omstreeks juli 2016 van start.