Zoeken
Afbeelding1.jpg

Zomerupdate Nieuw Kijkduin - Fase 2

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Nieuw Kijkduin – Fase 2.

20220624_200900 (2).jpg

Voortgang

Zo vlak voor de vakantie hebben we een mooie mijlpaal bereikt: de ruwbouw van Tramontanta (G) is afgerond. Na de vakantie starten we met het plaatsen van de gevel en waterdicht maken van het gebouw. Ook gaat de afbouwfase van start, met onder ander het storten van de dekvloeren.  

Bij Levanter (F) wordt na de vakantie de laatste verdieping gemaakt en starten we aansluitend net als bij Tramontana (G) met het plaatsen van de gevel en het waterdicht maken van het gebouw.

Lombarde (E) staat helemaal in de steigers en er wordt hard gewerkt aan de wanden en vloeren. We verwachten begin 2023 de ruwbouw van Lombarde (E) en Sirocco (D) te kunnen afronden.

De stallinggarage wordt op de –1 verdieping bestraat en de installateurs zijn daar volop bezig met de installaties.

Vakantieperiode

Vanwege de vakantieperiode vinden er in week 30, 31 en 32 geen werkzaamheden plaats op het bouwterrein van Nieuw Kijkduin. In week 33 starten wij onze werkzaamheden weer op.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!