Zoeken
A02.jpg

Werkzaamheden maart - mei 2020

A02.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Nieuw Kijkduin aan het Deltaplein.

Gebouw A ‘Poniente’

De steiger is afgebroken, hierdoor is de complexe gevel geheel zichtbaar met als ‘finishing touch’ het helmgras bij de ronde balkons. Momenteel worden de laatste punten in de gevel nagelopen waarna deze gereed is. gereed.

In het gebouw zijn de vooropnames met de kopers en de VVE geweest. Hier is hard gewerkt aan de laatste puntjes, zodat de binnenzijde van het gebouw gereed is voor oplevering. Het laatste wat er moet gebeuren is het inregelen van alle installaties. Hiermee kan worden gestart wanneer de NUTS partijen gereed zijn met hun werkzaamheden.

Ook rondom het gebouw gaan de werkzaamheden verder. Afgelopen weken is in samenwerking met de gemeente de toegang naar het gebouw voorzien van bestrating. Hierop volgend wordt in de komende periode de trappartij en aansluiting naar het terrein tussen de gebouwen gemaakt. Aan de strandzijde is gestart met het betonwerk van de uitbereiding van het terras. Dit wordt komende maand afgerond, waarna de gemeente het grondwerk verder oppakt.

Gebouw B ‘Vendaval’

De steiger is volledig afgebroken. Hier worden momenteel de laatste werkzaamheden aan de gevelbeplating gedaan nabij de hoofdentree. De ‘droogloop’ is inmiddels voorzien van een plafondafwerking en de tourniquets zijn geplaatst. In de komende periode wordt de dakrandbeplating aangepakt.

Binnen in het gebouw worden de laatste puntjes afgewerkt, waarmee het gebouw gereed wordt gemaakt voor oplevering. Ook hier geldt dat enkel de installaties nog moeten worden ingeregeld. Hiermee kan worden gestart wanneer de NUTS partijen gereed zijn met hun werkzaamheden.

Gebouw C ‘Gregale’

De afgelopen periode is er hard doorgewerkt aan de gevel. De vliesgevels en kozijnen zijn gemonteerd. Een deel van de vliesgevels is voorzien van glas. Het metselwerk is bijna boven. Dit wordt de komende periode afgerond.

In het gebouw zijn op de eerste lagen de diverse binnenwanden aangebracht. Dit gaat gestaag door naar boven. In de komende periode zal er ook gestart worden met de eerste dekvloeren. Wanneer deze werkzaamheden zijn afgerond kan er verder gewerkt worden aan de fijne afbouw.

Overzichtsbeelden:

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!