Zoeken
20200626_113020f.jpg

Update werkzaamheden Gregale Nieuw Kijkduin

20200626_113020f.jpg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Nieuw Kijkduin aan het Deltaplein. De werkzaamheden aan gebouwen ‘Poniënte’ en ‘Vendaval’ zijn inmiddels afgerond. Bij ‘Gregale’ stond de afgelopen periode in het teken van de afronding van het gevelmetselwerk.

Divers gevelmetselwerk

De gevel van Gregale wordt gekenmerkt door de toepassing van divers metselwerk opgebouwd uit verschillende steentypes, zowel staand als liggend metselwerk en sprongen in de gevelvlakken. De afgelopen periode is flink doorgewerkt om dit metselwerk conform planning uit te voren. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de gevelbeplating waarna de vooraf ingemeten waterslagen en balkonhekken geplaatst kunnen worden. Naar verwachting worden deze werkzaamheden komende week per twee verdiepingen gereed gemaakt. Aansluitend kan de steiger per twee slagen zakken. Hiermee komt Gregale de komende periode stap voor stap uit de steigers tevoorschijn.

Afbouwwerkzaamheden en modelwoning

In het gebouw zijn de afgelopen weken zijn de binnenwanden aangebracht. Momenteel worden deze werkzaamheden afgerond op de bovenste twee bouwlagen. Bovendien wordt er komende week gestart met diverse afwerkingen in een modelwoning. Zodra de modelwoning is afgerond worden de toegepaste afwerkingen besproken met de opdrachtgever.

In de parkeerkelder staan de werkzaamheden in het teken van de bestrating. Dit wordt nog voor de bouwvak afgerond. Met de plaatsing van de PV-panelen op het dak is de montage van de installaties afgerond. Na de bouwvak zullen de diverse nuts partijen van start gaan.

Bouwvakantie

De bouwvakantie staat voor de deur: in de weken 31 t/m 33 zijn er weinig tot geen activiteiten op de bouwplaats.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!