Zoeken
2782_kijkduin_ext_kijkduin_vv_a4_01 (2).jpg

Nieuwsbrief: Start werkzaamheden Fase 2

2782_kijkduin_ext_kijkduin_vv_a4_01 (2).jpg

Graag informeren wij u over onze werkzaamheden voor de realisatie van het project Nieuw Kijkduin – Fase 2. Boele & van Eesteren voert dit project uit in opdracht van FRED Developers. Met deze brief willen wij u een beeld geven van het project en de benodigde werkzaamheden.

Wat wordt er gebouwd?

De tweede fase van Nieuw Kijkduin bestaat uit de sloop van het voormalige winkelcentrum en de realisatie van 154 koopappartementen, 6.700 m2 commerciële ruimte met retail en horeca en parkeergelegenheid verdeeld over 4 gebouwen; Tramontana, Levanter, Lombarde en Sirocco.

Voor meer informatie over het project verwijzen wij u graag door naar: www.nieuwkijkduin.nl

Wat gaat er de komende periode gebeuren en wat merkt u ervan?

Vanaf maandag 2 november 2020 starten wij met het plaatsen van bouwhekken om het bouwterrein af te schermen. Ook de tijdelijke bouwkeet wordt geplaatst. In de week van 9 november wordt er gestart met het aanbrengen van de CSM wand. Deze wand wordt aangebracht langs de bestaande bebouwing, daar waar de bouwput ontgraven zal worden. Een CSM (Cutter Soil Mix)-wand vermengd het aanwezige zand met een grout. In deze mix worden verticaal stalen profielen opgenomen. Na verharding ontstaat er een wand van circa 50 centimeter dik. De CSM-wand zorgt voor de grondkering naar de bestaande bebouwing tijdens het ontgraven van de bouwput. Het aanbrengen van de CSM-wand is een geluids- en trillingsarme procedure.

Automatische nieuwsberichten via projectwebsite

Op de projectwebsite www.boele.nl/projectwebsites/nieuw-kijkduin kunt u terecht voor meer informatie over de bouw van Nieuw Kijkduin. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.

Werktijden

Boele & van Eesteren heeft een vergunning voor het uitvoeren van bouwwerkzaamheden op werkdagen en op zaterdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Wanneer het nodig is om buiten deze tijden te werken zullen we u hiervan vooraf op de hoogte brengen.

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Boele & van Eesteren is aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Contact

Heeft u de komende periode vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw, neem dan contact met ons op via communicatie@boele.nl of bel naar 070-414 4200. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wij danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!