Zoeken
NKD22.jpg

Laatste gebouw Nieuw Kijkduin bereikt hoogte

Op 10 mei 2023 heeft de laatste toren van Nieuw Kijkduin – Fase 2 het hoogste punt bereikt. Gebouw Sirocco is symbolisch gedoopt door het bevestigen van de liftschachtdeksel op het hoogste punt.

De toost

De kijkdag werd gestart met een ontvangst bij Habana Beach. Een wandeling met uitzicht over Nieuw-Kijkduin leidde de weg naar gebouw Sirocco. Hier is het gebouw symbolisch gedoopt. De bestuursleden van de VvE i.o. hebben met motiverende teksten de liftschachtdeksel versierd. Daarna is er feestelijk getoost in de commerciële ruimte van het gebouw.

De rondleiding

De kopers hebben een rondleiding gekregen door de parkeergarage, de commerciële ruimte en de op de 4e verdieping. De rondleiding is net als voorgaande hoogste punt vieringen afgesloten bij Habana Beach met een borrel. In het eerste kwartaal van 2024 worden de woningen opgeleverd.

NIEUW-KIJKDUIN - FASE 2

In totaal realiseert Boele & van Eesteren in deze fase 154 koopappartementen, 6.700 m2 commerciële ruimte met retail en horeca en parkeergelegenheid verdeeld over vier gebouwen (Tramontana, Levanter, Lombarde & Sirocco) in opdracht van FRED Developers.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!