Zoeken
Funderingspalen.jpg

Heiwerkzaamheden Lombarde en Sirocco afgerond

Funderingspalen.jpg

Ondanks het onstuimige weer wordt er op de bouwplaats van Nieuw Kijkduin, verantwoord en waar mogelijk, hard doorgewerkt.

Voor Tramontana (gebouw G) is het beton gestort voor het eerste gedeelte van de 1e verdiepingsvloer. Op deze verdiepingsvloer zijn naast diverse commerciële ruimten de eerste appartementen gelegen. Volgende week wordt de tweede helft van deze vloer gestort. Daarnaast zijn inmiddels de eerste balkons geplaatst.

Bij Levanter (gebouw F) zijn de breedplaatvloeren voor de 1e verdieping gelegd. Dit is de vloer van de commerciële ruimtes aan de boulevard-zijde waar tevens twee appartementen op zijn gelegen.

Voor gebouw Lombarde (gebouw E) zijn alle funderingspalen aangebracht en is het uitgraven gestart. Ook het aanbrengen van de heipalen van Sirocco (gebouw D) is vorige week afgerond en daarmee is de heistelling alweer van de bouwplaats vertrokken.

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie vinden er vanaf 24 december tot en met 2 januari geen werkzaamheden plaats op de bouwplaats van Nieuw Kijkduin. We wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig maar vooral een gezond nieuwjaar!

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!