Zoeken
5.jpg

Zomerupdate Lloyd Yard en Babel

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de na de vakantieperiode plaatsvinden op de bouwplaats van Lloyd Yard en Babel op de Rotterdamse Lloydpier.

Lloyd Yard

Het storten van de keldervloer voor alle bouwdelen is inmiddels afgerond. Bij de bouwdelen Maasblok, Maasvenster en Lloydblok is ook de eerste verdiepingsvloer gestort. Op de begane grond en eerste verdieping van Maasblok zijn de eerste hsb elementen reeds gemonteerd. Deze hsb elementen worden tijdens de ruwbouw al meegenomen en klaargezet voor montage.  

Na de vakantieperiode starten we met het storten van de betonwanden op de eerste verdieping van het Lloydblok. Bij het Maasblok wordt half augustus de 2e verdiepingsvloer gestort, aansluitend zal worden gestart met de betonwanden op deze verdieping. Ook zullen hier half augustus de eerste prefab beton gevelelementen worden gemonteerd.

2.jpg

Babel

Na de bouwvak wordt gestart met het vlechtwerk en de installaties voor de 4e verdiepingsvloer en worden houtenspouwvladen gemonteerd. Half augustus wordt de breedplaatvloer voor de 5e verdieping gelegd. Ook wordt er op de begane grond gestart met het stelwerk ten behoeve van het metselwerk. Het metselwerk zelf zal medio oktober aanvangen.

Vakantieperiode

In week 30 en 31 zullen er geen werkzaamheden plaatsvinden op de bouwplaats van Lloyd Yard en Babel. Wel wordt in deze weken door de Gemeente Rotterdam het riool aangepast in Loods Celebes. In week 32 starten wij onze werkzaamheden weer op. 

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!