Zoeken
update foto lloyd pier.jpg

Bouwupdate Lloyd Yard en Babel

Graag informeren wij u over de werkzaamheden rondom het project Lloyd Yard & Babel. In deze nieuwsbrief kunt u de benodigde en afgeronde werkzaamheden terugvinden.

update foto lloyd pier.jpg

Babel

Deze week zullen alle metselwerkzaamheden voor Babel afgerond zijn. Afgelopen week werd er nog hard gewerkt aan het dekken van het hoofddak. De steigers rondom het gebouw zullen medio week 10 zakken. Tijdens het afbouwen van de steigers worden stalen geveltrappen geplaatst om de werkzaamheden te versoepelen. Ook zijn hiervoor houten binnentrappen gemonteerd. Op de 8e en 9e verdieping zijn de woning scheidende metal-stud wanden aangebracht. De 10e en 11e verdieping staan binnenkort in het teken van het plaatsten van de dekvloeren met vloerverwarming. als In maart alle scheidingswanden geplaatst zijn zullen de eerste tegelwerkzaamheden plaatsvinden.

Ervan uitgaand dat de werkzaamheden spoedig blijven verlopen zullen in het tweede kwartaal de nutswerkzaamheden starten. Afhankelijk van de veiligheid op de bouw wordt er in dit kwartaal tevens een kopers-kijkdag gepland.

update1.jpg

Lloyd Yard

Voor zowel het Maasblok als loods Bali zijn de dakdekkers nog bezig met het hoofddak. Het Maasblok maakt zich klaar voor de afronding van het metselwerk, waarmee de toren rond week 9 volledig op hoogte zal zijn. De stijgers zullen medio week 10 afgebouwd worden. De afbouw van het Maasblok loopt op schema. Momenteel wordt er gewerkt aan het plaatsten van de woning scheidende wanden. De volgende stap is het plaatsen van de dekvloeren met vloerverwarming. Ook voor Loods Bali geldt dat de eerste afbouw werkzaamheden zijn gestart. Zo worden er nu ook aluminium puien aangebracht door de gevelbouwer.

Het Kratonblok zit in de laatste fase van de ruwbouw. We verwachten rond week 11 op hoogte te zijn. De ruwbouw voor het Lloyd- en Maasvensterblok is nog volop bezig. Begin mei zullen deze torens op hoogte zijn.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!