Zoeken
Pav 2.jpg

Update 8 november

Pav2.jpg

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang op onze projecten Voorzetgebouw Hoog Catharijne en Paviljoen. Deze week treft u de werkzaamheden aan van week 43 en 44. 

Voorzetgebouw:

  • De funderingswerkzaamheden zijn inmiddels bijna afgerond waardoor we afgelopen week konden beginnen met de wandbeskisting. De eerste wandbekisting staat inmiddels overeind ten behoeve van het opgaande trappenhuis. 
  • Binnenkort zal de volgende loopstroom in het winkelgebied worden omgezet, de voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Zo zijn de Coolcat en de ONLY inmiddels gesloten en afgeschermd als bouwgebied. 
  • Bij de renovatie worden er ter voorbereiding op de sloop van de vloeren  constructieve aanpassingen aangebracht in de vorm van extra vloerliggers en worden bestaande kolommen opgedikt met een stalen krans. 

Paviljoen:

  • De afgelopen weken stonden in het teken van de betonstort. Een logistieke uitdaging waarbij we door middel van het plaatsen van de pompopstelling op het BAM-terrein de klus konden klaren. 
  • Daarnaast zijn de materialen voor de bouw van de vliesgevels via het dak geleverd. Dit betekent dat er volgende week gestart kan worden met de montage van de gevel. 

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!