Zoeken
IMG_1018.JPG

Update 30 januari

IMG_1018.JPG

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang op onze projecten Voorzetgebouw Hoog Catharijne en Paviljoen.  Deze week treft u de werkzaamheden aan van week 1 en 3.

Voorzetgebouw:

  • Afgelopen weken stonden in het teken van de stort van het eerste vloerveld. Dit vloerveld gaat de aansluiting van het plein naar het Voorzetgebouw vormen.
  •  Door de sloop van de oude vloervelden beginnen de contouren van de toekomstige noordelijke loopstroom zichtbaar te worden.
  •  Ook zijn we druk bezig met de staalconstructie voor de toekomstige expeditie ruimte, waar de oud- en nieuwbouw met elkaar worden verbonden. Het onderste niveau zal straks gebruikt worden om vrachtwagens te laden en lossen, terwijl de bovenste laag het pleinniveau vormt. 

Paviljoen:

  • Nu het Paviljoen wind- en waterdicht is zijn we gestart met het vrij maken van het terrein zodat we binnenkort kunnen starten met de afwerking van het plein. 
  • In de directe omgeving van het Paviljoen is collega BAM bezig met de stort van de laatste vloerdelen en collega Dura Vermeer is van start gegaan met het heiwerk voor het Noordgebouw.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!