Zoeken
torenkranen

Nieuwsbrief 5: Demontage torenkranen

Graag informeren wij u over onze werkzaamheden op het project Holland Park Diemen. Komende periode gaan wij twee van de drie torenkranen demonteren en afvoeren.

Wat gaan we doen en wat merkt u ervan?

Volgende week worden twee van de drie torenkranen gedemonteerd. Met behulp van een grote mobiele kraan zullen de kraanelementen worden los gekoppeld, waarna de elementen worden afgevoerd. Om de afvoer van de elementen veilig te laten verlopen is er in overleg met de gemeente Diemen is aan- en afrijdroute door de wijk vastgesteld. Het afvoeren van de elementen zorgt enkele dagen voor een grotere hoeveelheid transportbewegingen door de wijk. Onderstaand treft u een weergave van de aan- en afrijdroute.

Geplande data 

De demontage van de torenkranen vindt van woensdag 27 t/m vrijdag 29 maart plaats. Deze werkzaamheden kunnen alleen plaatsvinden indien de weersomstandigheden het toelaten; bij harde wind worden de werkzaamheden uitgesteld.
Eventuele wijzigingen in planning worden via de projectwebsite gecommuniceerd.

Automatische nieuwsberichten via projectwebsite

Op de projectwebsite www.hollandparkdiemen.nl kunt u terecht voor meer informatie over ons project. Via deze website wordt tijdens de realisatiefase ook een automatische nieuwsupdate verzorgd. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsalert door uw e-mailadres in te dienen onderaan de pagina en op de knop ‘Op de hoogte blijven’ te drukken. Let op! U moet uw aanmelding bevestigen via een aanmeldingsmail.

Werktijden

De bouwcombinatie heeft een vergunning voor het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Wanneer het nodig is om buiten deze tijden te werken zullen we u hierover vooraf op de hoogte brengen.

Bewuste Bouwers

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Helaas kunnen wij dit niet voorkomen. Wel proberen wij de hinder tot een minimum te beperken. Wij zijn aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers. Aandacht voor de omgeving, veilig werken, medewerkers en het milieu, dat is waar een Bewuste Bouwer voor staat en zo realiseren wij het project dan ook. Wilt u meer weten wat Bewuste Bouwers voor u betekent? Dan kunt u informatie vinden op www.bewustebouwers.nl.

Contact

Heeft u de vragen of opmerkingen met betrekking tot de bouw Holland Park Diemen, neem dan contact met ons op via de mail (communicatie@hollandparkdiemen.nl) of bel naar 020-851 1800.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!