Zoeken
x1.jpg

Nieuwsbrief 6 - Afronding werkzaamheden

x1.jpg

Sinds eind 2018 realiseert Boele & van Eesteren het project De Hooch, gelegen tussen de Hobbemakade en de Pieter de Hoochstraat, ter hoogte van Hobbemakade 31 in Amsterdam. Met deze brief willen wij u informeren over de afronding van onze werkzaamheden.

Afronding werkzaamheden

Eind februari heeft Boele & van Eesteren de algemene ruimtes opgeleverd aan Vereniging van Eigenaren van De Hooch. Begin maart starten de opleveringen van de individuele appartementen. Op 17 maart  wordt het laatste appartement opgeleverd en ronden wij als Boele & van Eesteren onze werkzaamheden aan De Hooch af. Aansluitend wordt in week 13 gestart met het verwijderen van de keet alsmede de pontons tegenover de brandweerkazerne.

Casco oplevering en afbouw door nieuwe bewoners

De appartementen van De Hooch worden casco opgeleverd. Dit betekent dat de eigenaren zelf zorg dragen voor de afbouw van hun appartement. Vanaf oplevering hebben de kopers hebben 6 maanden de tijd om het appartement naar eigen wens af te bouwen. Het eerste appartement wordt op 1 maart opgeleverd. Vanaf dit moment start de eerste eigenaar met de afbouwwerkzaamheden.

Deze afbouwwerkzaamheden worden niet door Boele & van Eesteren gecoördineerd. Bij vragen en/of opmerkingen met betrekking tot deze werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de vertegenwoordiging van de Vereniging van Eigenaren van De Hooch via 088 639 66 00.

Dankwoord

Dat bouwen hinder oplevert voor omwonenden, realiseren wij ons heel goed. Wij willen u  bedanken voor uw begrip en geduld gedurende de afgelopen bouwperiode.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!