Zoeken
IMG_20221213_132643_715.jpg

Afronding heiwerkzaamheden en opbouw torenkranen

In deze update vertellen wij u welke activiteiten er de afgelopen periode zijn afgerond en welke werkzaamheden er komende weken plaatsvinden op de bouwplaats van Crossroads.

Heiwerkzaamheden

Naar verwachting wordt eind deze week de laatste funderingspaal voor Crossroads aangebracht. Volgende week wordt het eerste gedeelte van de hiervoor gebruikte machines en apparatuur afgevoerd. Op 9 en 10 januari wordt de heistelling afgevoerd.

Torenkranen

Tijdens de bouw van Crossroads wordt gebruikt gemaakt van twee torenkranen. Beide torenkranen worden komende week aangevoerd en opgebouwd. De maandag 19 en dinsdag 20 december staan in het teken van de opbouw van de torenkraan ten behoeve van blok 10. Deze wordt op woensdag afgemonteerd. Op woensdag start eveneens de opbouw van de torenkraan ten behoeve van blok 5, welke donderdag wordt afgerond. Het afmonteren van deze torenkraan staat gepland voor vrijdag 23 december.

Bovenstaande planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Mochten de weersomstandigheden volgende week de opbouw van de torenkranen niet toelaten, is het noodzakelijk om deze werkzaamheden uit te voeren in de kerstvakantie. Vooralsnog gaan wij er echter vanuit dat er geen werkzaamheden in de kerstvakantie worden uitgevoerd.  

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie voert Boele & van Eesteren van 23 december tot en met 6 januari geen werkzaamheden uit op de bouwplaats van Crossroads. Vanaf 9 januari zullen wij onze werkzaamheden weer opstarten.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!