icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Films

We maken u graag deelgenoot van onze manier van kijken naar projecten, concepten en oplossingen. Want wij leven in een wereld vol passie voor de bouw.

De ondergrondse puzzel van Adagio

In de binnenstad van Den Haag verrijzen twee woontorens binnen project Sonate; Adagio en Bolero. Adagio wordt bovenop de Turfmarktgarage gebouwd en dat had nogal wat voeten in de aarde. Want als er bovenop een (parkeer)kelder van 2 verdiepingen gesloopt en gebouwd wordt, krijg je te maken met de druk van grondwater. Deze ingewikkelde puzzel heeft geleid tot het toepassen van een unieke funderingstechniek.

Welkom in de wereld van BVGO West

Welkom in de wereld van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West. De wereld van Bébouw Midreth, Boele & van Eesteren, G&S Bouw, IBB Kondor, Kondor Wessels Amsterdam en Kroon & de Koning. We zijn trots op de grote diversiteit aan projecten die wij samen met onze opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers mogen realiseren en laten het resultaat hiervan graag aan u zien via bijgaande film.

Videoboodschap voor de kopers van De Brandmeester

Doordat de bouw van De Brandmeester midden in de pandemie van start ging, is een gezamenlijke viering van de eerste paal of het hoogste punt er helaas nooit van gekomen. Met de eindstreep van de bouw in zicht hebben we er daarom voor gekozen om een speciale videoboodschap vanuit Boele & van Eesteren, de Gemeente Westland en de VvE te delen met de kopers.

Valley Amsterdam: Topsport!

Een gebouw als Valley realiseren is topsport. Het eindresultaat is natuurlijk prachtig, maar het proces was behoorlijk veeleisend. Onze kennis, kunde, flexibiliteit en oplossend vermogen zijn bij dit project maximaal getest. Topsport spelen doe je echter niet alleen. Complimenten aan alle betrokkenen, collega’s, onderaannemers en leveranciers, die in de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd aan dit indrukwekkende resultaat.

Bouw Amare: juni 2017 - juli 2021

Midden in het centrum van Den Haag realiseerde bouwcombinatie Cadanz (Boele & van Eesteren | Visser & Smit Bouw) Amare. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de video voor een impressie van de werkzaamheden van start bouw tot oplevering. 

Bouwen op een postzegel in de binnenstad van Amsterdam - episode 2

Midden in het Amsterdamse Museumkwartier bouwen we aan De Hooch; 28 luxe appartementen bovenop een tweelaagse ondergrondse parkeergarage. Als binnenstedelijk bouwer weten we als geen ander welke uitdagingen bouwen op een dergelijke locatie met zich mee brengt.

Valley Episode 4: april 2020 - augustus 2020 - ‘The specials’

Op de Amsterdamse Zuidas realiseert Bouwcombinatie Valley Amsterdam (Boele & van Eesteren | G&S Bouw) in opdracht van EDGE Technologies het innovatieve en duurzame gebouw Valley. De bouw van Valley zit vol uitdagingen. Een van deze uitdagingen zijn de ‘specials’; stalen constructies die aan de betonconstructie worden gehangen.