icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Films

We maken u graag deelgenoot van onze manier van kijken naar projecten, concepten en oplossingen. Want wij leven in een wereld vol passie voor de bouw.

Traineeship Boele & van Eesteren

Binnen Boele hebben we al ruim 20 jaar een traineeprogramma voor jonge instromers. Onze trainees maken in de breedte kennis met ons bedrijf en doorlopen in circa anderhalf jaar een programma dat voert langs de afdelingen BIM, Calculatie, Bedrijfsbureau, Uitvoering/Werkvoorbereiding, Projectmanagement en Vastgoedontwikkeling. Aan het einde van het programma vervolgen onze trainees hun carrière binnen één van onze afdelingen in een functie die past bij hun kennis, kunde en ambitie.

125 jaar ruimte voor verhalen

125 jaar terugkijken, levert veel verhalen op. In deze verhalen ligt onze kracht besloten en die gebruiken we om te kiezen waar we nu en in het toekomstige speelveld willen staan. We staan bekend om het realiseren van grote en complexe werken. Dat is maar de helft van het verhaal. Want met dezelfde ‘Boele mentaliteit’ realiseren we ook veel woningbouw en kleinere werken. Het mooie van goed zijn in complex, is dat je deze kennis en expertise overal kunt gebruiken. Wie anders durft te kijken, ziet nu eenmaal meer. 

Meelopen bij de Kolk - fase 2 Westergouwe

Afgelopen zomer liep Jan-Hein Reefhuis, Directeur Productie bij Boele & van Eesteren, een dag mee met onze eigen ploeg op het project de Kolk fase 2 in Westergouwe. De perfecte manier natuurlijk om te ervaren hoe het er op onze bouwplaats aan toe gaat. Wat er op het programma stond? Een dag vloerplaten leggen. Hard werken dus, maar gelukkig werd Jan-Hein opgenomen in een geweldig team: “Het is super om te zien hoe de jongens op elkaar zijn ingespeeld. Echt een geoliede machine.”

De ondergrondse puzzel van Adagio

In de binnenstad van Den Haag verrijzen twee woontorens binnen project Sonate; Adagio en Bolero. Adagio wordt bovenop de Turfmarktgarage gebouwd en dat had nogal wat voeten in de aarde. Want als er bovenop een (parkeer)kelder van 2 verdiepingen gesloopt en gebouwd wordt, krijg je te maken met de druk van grondwater. Deze ingewikkelde puzzel heeft geleid tot het toepassen van een unieke funderingstechniek.

Welkom in de wereld van BVGO West

Welkom in de wereld van VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling West. De wereld van Bébouw Midreth, Boele & van Eesteren, G&S Bouw, IBB Kondor, Kondor Wessels Amsterdam en Kroon & de Koning. We zijn trots op de grote diversiteit aan projecten die wij samen met onze opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers mogen realiseren en laten het resultaat hiervan graag aan u zien via bijgaande film.

Videoboodschap voor de kopers van De Brandmeester

Doordat de bouw van De Brandmeester midden in de pandemie van start ging, is een gezamenlijke viering van de eerste paal of het hoogste punt er helaas nooit van gekomen. Met de eindstreep van de bouw in zicht hebben we er daarom voor gekozen om een speciale videoboodschap vanuit Boele & van Eesteren, de Gemeente Westland en de VvE te delen met de kopers.

Valley Amsterdam: Topsport!

Een gebouw als Valley realiseren is topsport. Het eindresultaat is natuurlijk prachtig, maar het proces was behoorlijk veeleisend. Onze kennis, kunde, flexibiliteit en oplossend vermogen zijn bij dit project maximaal getest. Topsport spelen doe je echter niet alleen. Complimenten aan alle betrokkenen, collega’s, onderaannemers en leveranciers, die in de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd aan dit indrukwekkende resultaat.

Bouw Amare: juni 2017 - juli 2021

Midden in het centrum van Den Haag realiseerde bouwcombinatie Cadanz (Boele & van Eesteren | Visser & Smit Bouw) Amare. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de video voor een impressie van de werkzaamheden van start bouw tot oplevering.