Zoeken
Header coorporaties

Wat is het?

Ontwikkelingen van ons concept komen tot stand door verschillende stappen. Hierbij wordt door middel van de routekaart gekeken naar de stappen die doorlopen moeten worden. Dit wordt gevolgd door de conceptenkaart, waarmee gekozen kan worden uit verschillende materialen. Ook wordt de bandbreedte bepaald door de wensen en de locatie. Het resultaat? Betaalbare, duurzame en kwalitatieve woningen met een eigen uitstraling.

 • Routekaart

  Bij ieder project volgen we een routekaart met overzichtelijke stappen. We opereren van een groot naar een steeds kleiner schaalniveau en betrekken de omgeving in een gedegen participatieproces.

  Lees verder
  routekaart
 • Conceptenkaart

  Ontwikkelingen met ons concept komen tot stand aan de hand van een interactief en geïntegreerd stappenplan. Zo komen we snel tot een beheersbaar ontwikkel-, ontwerp- en bouwproces én krijgt u de mogelijkheid om de keuzes te maken die het best bijdragen aan de doelstellingen van uw project. 

  Lees verder
  conceptenkaart
 • Bandbreedte

  In de basis is gaat ons concept uit van minimaal 3 lagen en 4 beuken en maximaal 6 lagen en 10 beuken voor galerijwoningen. Bij corridorwoningen minimaal 3 lagen en 6 beuken en maximaal 6 lagen en 10 beuken. Momenteel vindt de doorontwikkeling naar 8 lagen plaats. 

  Lees meer
  bandbreedte
huurdersbegeleiding

Huurdersbegeleiding

Wij bouwen voor mensen en staan altijd klaar om vragen van huurders te beantwoorden. Met onze reizende showroom geven we tekst en uitleg op de plek waar het nieuwe appartement wordt gebouwd. Wij brengen de reizende showroom van project naar project, en begeleidden alle huruders persoonlijk. Via een groot scherm maken we samen met de huurder een virtuele wandeling door de woning. Zo komt het huis echt tot leven. Met behulp van onze inspiratiekeet laten wij de keuzes en de bedienbaarheid van woning zien. De keet is voorzien van een basiskeukenopstelling. Wij laten op locatie de mogelijke standaard én aanvullende huurderskeuzen zien. Van tegels opties voor tegels tot keukengrepen. Ook leggen we huurders hier graag uit hoe de energie neutrale installatie van hun toekomstige huis werkt en nemen we samen een kijkje op de bouwplaats. Zo creëren we betrokkenheid en eigenaarschap.  

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!