icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 08 december 2021

Wonderwoods komt boven maaiveld uit

Wonderwoods

QDGO8360.JPG

De afgelopen maand stonden de werkzaamheden op de bouwplaats van Wonderwoods in het teken van diverse betonstorts. Het storten van de vloervelden ten behoeve van de begane grondvloer nadert voltooiing: op donderdag 9 december wordt het laatste deel van de begane grond gestort.

Ter plaatse van de Boeri toren is de weg naar boven ingeslagen met de eerste wanden en breedplaatvloeren van de 1e verdieping en ook bij de MVSA toren komen de elementen inmiddels boven het maaiveld uit. De productie van deze prefab siergevel elementen voor de MVSA toren op locatie bij Westo in Coevorden is in volle gang.

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie vinden er vanaf 25 december tot en met 31 december geen werkzaamheden plaats op het bouwterrein van Wonderwoods. We wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig maar vooral een gezond nieuwjaar!

Wonderwoods uitgeroepen tot beste Mixed-Use project

Wonderwoods is namens de European Property Awards uitgeroepen tot beste Mixed-Use project van Nederland! Samen met vijf andere Nederlandse projecten streed Wonderwoods om de prijs in de categorie Mixed-Use. De European Property Awards worden beoordeeld door een onafhankelijke jury van meer dan 80 deskundigen uit de sector. Bij de jurering ligt de nadruk op ontwerp, kwaliteit, service, innovatie, originaliteit en inzet voor duurzaamheid.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project