icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 22 augustus 2017

Update: Trillen damwanden

Valley

Trillen damwanden

Bouwcombinatie Valley Amsterdam is op 14 augustus gestart met  het aanbrengen van de damwanden. Deze worden per vier damwandplanken de grond ingedrukt (een trillings- en geluidsarme methode). De werkzaamheden gaan voorspoedig en de damwanden komen mooi op diepte.

In de hoeken van de bouwkuip is er extra kracht nodig om de planken op de gewenste diepte te krijgen. Daarom zullen wij de hoekplanken  door middel van trillen op diepte brengen. Dit geeft enige  geluidsoverlast. De damwanden van de eerste hoek worden getrild op woensdag 23 augustus tussen 8:00 en 10:00 uur. In week 35 (28 augustus t/m 3 september)  worden de damwanden van de volgende hoek gedurende een periode van 2 uur de grond in getrild.

Contact

Heeft u  klachten, vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via communicatie@bcvalley.nl of bel naar 070-414 4200. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project