icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 19 oktober 2021

Voortgang werkzaamheden turfmarktgarage

Sonate

Om het materieel en materiaal voor de werkzaamheden aan de Turfmarktgarage op de juiste plek te krijgen, worden er sloopwerkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van een transportopening in de maaiveldvloer.

De afgelopen twee weken is er waar mogelijk gezaagd (de minst overlast gevende methode van slopen). De laatste sloopwerkzaamheden voor de transportopening kunnen alleen door middel van hakken worden gerealiseerd. Het hakken van deze delen levert meer geluidshinder op en zal naar verwachting nog deze week worden afgerond.  

Aansluitend kunnen de werkzaamheden onder het maaiveld plaatsvinden (verwijderen zandpakket en aanbrengen staal). Deze werkzaamheden geven geen overlast. Vanaf januari zullen wij starten met verwijderen van het overige gedeelte van de maaiveldvloer. Deze maaiveldvloer zal zo veel mogelijk in stukken worden gezaagd en met kranen worden verwijderd. Het kan het voorkomen dat we ook hier kleine delen moeten uithakken.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project