icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 30 oktober 2017

Bouwupdate schoolcampus en zorg Merem Hilversum

Schoolcampus + zorg Merem

4B2CE223.JPG

Sinds de start van de bouw half september is er veel gebeurd op onze bouwplaats in Hilversum.  In de week na de officiële handeling is de bouwkraan opgebouwd, zodat er gestart kon worden met de bouwkundige werkzaamheden. Afgelopen week zijn we begonnen met het metselwerk op de fundatie. Inmiddels is ruim driekwart van de fundering gereed, inclusief de ruwbouw van het toekomstige zwembad.

Planning

Deze week leggen we de laatste hand aan de fundering. Ook starten we met de montage van de begane grondvloeren, waarbij zowel kanaalplaatvloeren als breedplaatvloeren (rondom het zwembad) worden gebruikt. Naar verwachting kunnen we in de week van 13 november starten met de opbouw van de dragende wanden. Ons team heeft zichzelf als doel gesteld om nog voor de kerst het hoogste punt van de nieuwbouw te bereiken. 

Webcam

De realisatie van het behandelcentrum voor kinderrevalidatie van Merem en de nieuwe school voor speciaal onderwijs van De Kleine Prins is sinds kort ook via een webcam te volgen. Via deze link kun je meekijken op onze bouwplaats!

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project