icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 november 2017

Bouwupdate november

Schoolcampus + zorg Merem

image4.JPG

De werkzaamheden op onze bouwplaats van de schoolcampus en zorg van Merem te Hilversum vorderen gestaag. Zo is ons team gestart met het monteren van het staal, inclusief de benodigde ondersteuning, ten behoeve van het aanbrengen van de kanaalplaatvloeren. Ook op de eerste verdieping zijn we inmiddels gestart met het monteren van de kanaalplaatvloeren. Daarnaast is de vloer van de toekomstige sporthal inmiddels gestort en is er gestart met het metselwerk op de begane grond.

Planning:

Deze week start het metselwerk op de eerste verdieping. Ook begint de staalbouwer deze week met het monteren van de staalconstructie ten behoeve van het zwembad, de sporthal en de hoofdentree en worden de keerwanden van het zwembad en de sporthal gemonteerd.  Daarnaast staan voor de kerst nog de volgende werkzaamheden op de planning:  In de week van 11 tot 17 december willen we starten met de montage van de dakranden op de tweede verdieping en aansluitend verder gaan met de dakranden van het dak. We verwachten nog voor het einde van het jaar de ruwbouw op hoogte te krijgen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project