icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 24 september 2020

Update werkzaamheden September - Oktober 2020

Noordelijk Havenhoofd Scheveningen

Inntel September - oktober 2020

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen periode zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van ons project Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. De bouw van het Inntel Hotels Den Haag Marina Beach bevindt zich in de afrondende fase. De komende periode wordt er hard doorgewerkt om de puntje op de i te zetten richting oplevering.

Zo staan de werkzaamheden op de begane grond in het teken van de montage van diverse interieuronderdelen; de keuken wordt afgewerkt, de bar wordt geplaatst en ook de receptie en de zitgelegenheid in de ontvangstruimte worden ingericht.

Ook de hotelkamers op de bovenliggende verdiepingen zijn in een vergevorderd stadium; de kamers en algemene ruimten van verdieping 1 t/m 5 zijn inmiddels geheel gemeubileerd en afgewerkt. Op de hogere bouwlagen worden deze werkzaamheden komende weken afgerond.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project