Zoeken
WhatsApp Image 2020-03-12 at 18.00.49.jpeg

Update werkzaamheden maart - april 2020

WhatsApp Image 2020-03-12 at 18.00.49.jpeg

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen maanden zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van ons project Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.

Gevel & afbouw

Inmiddels heeft de dakdekker de laatste hand gelegd aan het dak van de 13e verdieping en is er op het dak gestart met het inregelen van de techniek. Ondanks het stormachtige weer van de afgelopen periode zijn de aluminium kaders van de gevel nu voor 90 procent gemonteerd. De komende weken worden deze kaders ingevuld met glas. Naar verwachting worden deze werkzaamheden eind maart afgerond, waarna er gestart kan worden met de afwerking van de gevel en de afbouw van de 7e tot 12e verdieping.

Afbouw t/m 6e verdieping

Op de onderste bouwlagen is de afbouw in volle gang. Tot en met de 6e verdieping zijn alle wanden gestuct en zijn de Metalstud wanden voor 75 procent gereed. Ook is er gestart met de fijne afbouw. Op de begane grond staat de komende periode in het teken van het storten van de anhydrietvloeren, het monteren van het systeemplafond en de wandafwerking.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!