icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 16 maart 2020

Update werkzaamheden maart - april 2020

Noordelijk Havenhoofd Scheveningen

2020-03-12

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen maanden zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van ons project Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.

Gevel & afbouw

Inmiddels heeft de dakdekker de laatste hand gelegd aan het dak van de 13e verdieping en is er op het dak gestart met het inregelen van de techniek. Ondanks het stormachtige weer van de afgelopen periode zijn de aluminium kaders van de gevel nu voor 90 procent gemonteerd. De komende weken worden deze kaders ingevuld met glas. Naar verwachting worden deze werkzaamheden eind maart afgerond, waarna er gestart kan worden met de afwerking van de gevel en de afbouw van de 7e tot 12e verdieping.

Afbouw t/m 6e verdieping

Op de onderste bouwlagen is de afbouw in volle gang. Tot en met de 6e verdieping zijn alle wanden gestuct en zijn de Metalstud wanden voor 75 procent gereed. Ook is er gestart met de fijne afbouw. Op de begane grond staat de komende periode in het teken van het storten van de anhydrietvloeren, het monteren van het systeemplafond en de wandafwerking.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project