icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 15 juli 2016

Werkzaamheden Nieuw Universiteitsgebouw maart - juli 2016

Nieuw Universiteitsgebouw

Nieuw_Universiteitsgebouw_juni2016

Sinds onze laatste nieuwsbrief in maart zijn we flink bezig geweest om de ruwbouw van de parkeergarage af te ronden. De kanaalplaatvloeren op maaiveld zijn aangebracht en de druklaag is daaroverheen gestort. Na deze werkzaamheden zijn de damwanden die de bouwkuip formeerde getrokken. Een deel van de damwandplanken is hergebruikt om de bouwkuip van de inrit naar de parkeergarage te maken.

Inrit parkeergarage

Op dit moment zijn we bezig om de wanden van de inrit te realiseren. Deze worden in-situ gestort, wat betekent dat we op de bouw een kist zetten, vlechten en beton storten.

Voor de bouwvak starten we met de kernen van het gebouw, om na de zomerstop de staalconstructie vanaf de begane grondvloer te realiseren.

Film

Via: www.vimeo.com/boelefilms plaatsen wij regelmatig een filmpje van het bouwproces van het Nieuwe Universiteitsgebouw op het Campusplein te Amsterdam. De laatste versie  (tevens hieronder zichtbaar) laat u de werkzaamheden zien tot en met juni 2016.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project