icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 december 2018

Werkzaamheden eind 2018 en begin 2019

Nieuw Kijkduin

Kijkduin - Blok ABC

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Nieuw Kijkduin aan het Deltaplein. Na de afronding van de begane grondvloer is er gestart met de bovenbouw van beide gebouwen. De begane grondvloer loopt door over het gehele plan, waardoor de verschillende gebouwen goed zichtbaar worden nu Nieuw Kijkduin de hoogte in gaat.

Gebouw A ‘Poniente’

Bij gebouw A ‘Poniente’ wordt hard gewerkt aan de wanden en kolommen van de eerste verdieping. Daarnaast zijn de eerste balkons geplaatst en wordt in januari de vloer van de tweede verdieping gestort. Hiermee wordt de ruwbouw van de commerciële lagen afgerond en wordt er gestart met de woonlagen.

Gebouw B ‘Vendaval’

Bij gebouw B ‘Vendaval’ wordt momenteel de eerste verdieping gestort. Net als in gebouw A zijn ook in Vendaval de eerste balkons geplaatst. Het grootste gedeelte van de ruwbouw voor de commerciële laag is gereed. In januari starten we met het opgaande werk van de eerste verdieping, waarmee ook in gebouw B starten met de woonlagen.

Gebouw C 'Gregale'

Inmiddels zijn de werkzaamheden aan het derde gebouw, ‘Gregale’, aangevangen. Dit gebouw sluit aan op gebouw B ‘Vendaval’. De stallingsgarage loopt door, alsmede de begane grond. Boven de commerciële laag worden 43 huurappartementen gerealiseerd. Half november is de bouwplaats aangepast voor de uitvoering van gebouw C. Bij het aanpassen van de bouwplaats zijn de hekwerken verplaatst en de toegang naar de bouwplaats aangepast. Daarnaast is de berlinerwand van gebouw B verplaatst naar gebouw C. De stalen profielen zijn eruit getrokken en bij gebouw C de grond in getrild. Daartussen zijn betonplaten geplaatst als grondkering.Hierropvolgend is de bouwput afgegraven en is het zand gezeefd en toegevoegd aan de bestaande duinen. In januari wordt er gestart met de heiwerkzaamheden.

Voor nu willen wij u namens het projectteam Nieuw Kijkduin fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toewensen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project