icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 maart 2021

Sloop keldervloer voormalig winkelcentrum

Nieuw Kijkduin

Kijkduin_01_03_2021 (2).jpg

Begin dit jaar is er gestart met de sloop van het voormalige winkelcentrum aan de Kijkduinse boulevard. Waar mogelijk worden deze sloopwerkzaamheden uitgevoerd door te knijpen en te knippen, een bouwmethodiek waarmee we overlast zo veel mogelijk proberen te beperken.

De opstallen zijn inmiddels grotendeels verwijderd. Momenteel wordt de keldervloer van het voormalige winkelcentrum gesloopt. Door de dikte van deze vloer, meer dan 400 mm, is knippen niet mogelijk en moeten we een andere sloopmethodiek toepassen. De keldervloer wordt weggehakt waardoor er geluids- en trillingsoverlast in de omgeving kan worden ervaren. De trillingen worden gemonitord middels trillingsmeters en onze uitvoering wordt real time van de waardes op de hoogte gehouden. Tot nu toe blijven de trillingen binnen de hiervoor vastgestelde waardes.

De komende 4 weken zijn we nog bezig met sloopwerkzaamheden, waarbij er op een aantal dagen gehakt moet worden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project