icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 juni 2020

Poniente Nieuw Kijkduin opgeleverd

Nieuw Kijkduin

20200528_175657.jpg

Op donderdag 11 juni zijn de laatste woningen uit gebouw ‘Poniente’ opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Eind mei gingen de opleveringen van start met de overdracht van de algemene ruimten aan de VvE en de uitreiking van de sleutels aan de kopers van de eerste appartementen. ‘Poniente’ is onderdeel van de eerste fase van de vernieuwing van Kijkduin. Aansluitend aan de oplevering van Poniente worden half juni de 38 huurappartementen uit gebouw ‘Vendaval’ opgeleverd aan eigenaar Syntrus Achmea. De realisatie van deze eerste fase van Nieuw Kijkduin startte in het voorjaar van 2018 en met de opleveringen van ‘Poniente’ en ‘Vendaval’ wordt na een intensieve bouwperiode een nieuwe mijlpaal bereikt in de vernieuwing van Kijkduin. De appartementen uit Gregale (fase 1,5) worden naar verwachting dit najaar overgedragen aan Amvest.

Nieuw Kijkduin is onderdeel van de nieuwe skyline aan de boulevard van Kijkduin. De eerste fase van het plan omvat 3 gebouwen met 112 luxe appartementen bovenop een gevarieerde functiemix van retail, horeca en food. Het plan, dat in opdracht van ontwikkelaar FRED Real Estate Developers wordt uitgevoerd, bestaat uit een combinatie van koop- en huurappartementen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project