icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 06 november 2020

Laatste werkzaamheden Gregale

Nieuw Kijkduin

KD08.jpg

​​​Op onze bouwplaats aan het Deltaplein worden momenteel de laatste werkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van gebouw Gregale (fase 1,5) onderdeel van Nieuw Kijkduin. De gebouwen uit Fase 1 (Poniente en Vendaval) zijn in juni reeds opgeleverd, Gregale volgt eind dit jaar.

Bij Gregale wordt de laatste hand gelegd aan de afbouwwerkzaamheden van de algemene ruimten en de appartementen. De bestrating rondom Gregale is aangebracht waarmee de entree van de woningen en de commerciële ruimten toegankelijk zijn gemaakt. Daarnaast zijn met de realisatie van de installatie de werkzaamheden in de stallinggarage afgerond. Ook zijn de NUTS partijen druk bezig geweest om alle aansluitingen tot in de woningen aan te brengen.

De oplevering van de woningen aan Amvest staat gepland eind november. Hiermee wordt ook direct de stallinggarage opgeleverd en kan deze in gebruik genomen worden. Na oplevering van de appartementen worden nog enkele werkzaamheden uitgevoerd in de commerciële ruimten. Eind dit jaar worden ook de commerciële ruimten opgeleverd.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project