icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 23 november 2021

Aanbrengen funderingspalen Lombarde gestart

Nieuw Kijkduin

Heistelling Lombarde 16112021.jpg

Ondanks de vele wind en regen van de afgelopen dagen zit de voortgang er op de bouwplaats van Nieuw Kijkduin goed in. Zo hebben we afgelopen week voor Levanter (gebouw F) het laatste deel van de begane grondvloer gestort en gevlinderd. Het vlinderen is een intensief karwei wat zorgt voor een gladde afwerking. Aansluitend is er doorgepakt met het storten van de kolommen op de begane grond. Op de promenade ter hoogte van de Daily Taste is een laag gietasfalt aangebracht. Deze laag zorgt voor een waterdicht dek en daarmee voor een waterdichte stallingsgarage. Ter plaatste van Tramontana (gebouw G) wordt bovenop de eerste laag van de commerciële plint de stort van de eerste verdiepingsvloer voorbereid. Op deze verdiepingsvloer zijn naast diverse commerciële ruimten de eerste appartementen gelegen.   

Het harde werk van afgelopen periode heeft geleid tot een mooie mijlpaal: de eerste funderingspaal van Lombarde (gebouw E) is gestort. We gaan de komende weken volop aan de slag met het aanbrengen van de funderingspalen voor Lombarde en gaan aansluitend door met  de funderingspalen van Sirocco (gebouw D).

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project