icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Nieuw Kijkduin

Direct aan de Kijkduinse boulevard realiseert Boele & van Eesteren ‘Nieuw Kijkduin’.  In totaal worden er 266 appartementen en ruim 17.000 m2 aan commerciële ruimten gerealiseerd. Het plan, dat in opdracht van ontwikkelaar FRED Developers wordt uitgevoerd, bestaat uit een combinatie van koop- en huurappartementen. De verdiepte stallingsgarage wordt voorzien van individuele bergingen voor de bewoners van Nieuw Kijkduin.

Aantal eenheden
266 appartementen
Oppervlakte
17.000 m2 aan commerciële ruimten
Uitvoeringsperiode
Medio 2018 - medio 2024

Gefaseerde bouw

De realisatie van de 7 gebouwen wordt gefaseerd uitgevoerd. De bouw van gebouwen Poniente, Vendaval en Gregale is in 2018 gestart en in juni 2020 zijn gebouwen Poniente en Vendaval opgeleverd. De werkzaamheden aan gebouw Gregale zijn eind 2020 afgerond. De werkzaamheden ten behoeve van de laatste 4 gebouwen (Tramontana, Levanter, Lombarde en Sirocco) zijn eind 2020 gestart. De gebouwen worden in 2024 opgeleverd. 

Duurzaam & natuur

Het beste van Kijkduin blijft bewaard. Het blijft een fijne familiebadplaats met rust, natuur en breed strand met volop recreatie- en sportmogelijkheden. Bij de herontwikkeling van de badplaats ligt de focus op duurzaamheid. Zo wordt het nieuwe Kijkduin volledig gasvrij opgeleverd en worden zowel de appartementen als de commerciële ruimtes voorzien van zonnepanelen. De commerciële ruimten worden uitgerust met groene ‘mos-sedum’ daken, wat bijdraagt aan de waterbuffer van het geheel, de zuivering van de lucht en gaat de opwarming van het dak tegen.

Partijen

Opdrachtgever
FRED Developers
Architect
KOW
Architect
Studio Piet Boon
Architect
ZZDP Architecten
Architect
TConcept

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project