icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 20 november 2014

Bouw woontorens 900 Mahler gestart

Kavel 14|16

Start 900 Mahler

Nadat de ruwbouw van de parkeergarage werd afgerond, zijn we in oktober gestart met de bouw van de 2 woontorens. De eerste 3 verdiepingen worden traditioneel uitgevoerd met wandbekisting en breedplaat vloeren. In maart/april 2015 zullen we starten met de tunnels en de prefab gevels van de 3e tot en met de 23e verdieping.

Warmte koude bronnen

De afgelopen 2 maanden zijn de WKO bronnen aangebracht in de Buitenveldertselaan. Het betreft een aparte warmte en een aparte koude bron op ca. 120 meter diepte. Door middel van deze bronnen wordt in de winter warmte en in de zomer koude uit de bodem onttrokken ter verwarming en koeling van het kantoor. Deze werkzaamheden zullen medio december afgerond zijn.

Kantoor 1000 Mahler

De werkzaamheden aan de gevel zijn bijna afgerond. De puien zijn gerealiseerd en de natuursteen gevelbekleding zal eind december gereed zijn. Deze week zullen we starten met het verwijderen van de steiger aan de Buitenveldertselaan, waarna het nieuwe onderkomen van Chanel mooi in het zicht komt.

Binnen is de bouwcombinatie druk bezig met de afbouw. De focus ligt op dit moment op de ruwe afbouw, de installaties en de wanden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project