icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Kavel 14|16

Bouwcombinatie

De komst van Kavel 14 | 16, bestaande uit 900 Mahler (woontoren) en 1000 Mahler (kantoortoren), heeft de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam-Zuid verrijkt.  De woontoren is in oktober 2016 door bouwcombinatie G&S Bouw | Boele vof opgeleverd. De kantoortoren werd eind 2015 opgeleverd.

900 Mahler

900 Mahler, ontworpen door Inbo architecten, bestaat uit twee woontorens op één plint waardoor de woningen zo veel mogelijk profiteren van daglichttoetreding, uitzicht en maximale woonkwaliteit. De appartementen en penthouses zijn gelegen aan de Gustav Mahlerlaan 900 in Amsterdam-Zuid, variërend van circa 80 tot 280 m2. Iedere woning is voorzien van kwalitatieve buitenruimte, gelegen  op de 8e tot en met de 22e verdieping van het 22-verdiepingen tellende gebouw.

1000 Mahler

Naast de woontorens 900 Mahler is 1000 Mahler gerealiseerd: een kantoorgebouw ontworpen door OZ Architecten. Nieuwbouwontwikkeling 1000 Mahler is in het hart van de toplocatie Zuidas gelegen. De locatie heeft een internationaal karakter vanwege de aanwezigheid van vele internationale en nationale organisaties, evenals de ligging; op 10 autominuten van de luchthaven Schiphol en op korte afstand tot de binnenstad van Amsterdam. 

Partijen

Opdrachtgever
G&S Vastgoed
Architect woontoren
INBO Architecten
Architect kantoortoren en parkeergarage
OZ

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project