icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 25 oktober 2016

Update 25 oktober

Hoog Catharijne

Pav 1.JPG

Twee wekelijks geven wij u een update van de voortgang op onze projecten Voorzetgebouw Hoog Catharijne en Paviljoen. Deze week treft u de werkzaamheden aan van week 41 en 42. 

Voorzetgebouw:

  • De werkzaamheden in het voorzetgebouw staan deze weken onder andere in het teken van de fundering. Het funderingswerk buiten begint inmiddels aardig vorm te krijgen; nog één zware poer voordat we de grond  uit zijn.
  • Daarnaast zijn in het gebouw de eerste vloeren gesloopt op de plaats waar straks de verhoogde winkelpassages komen.
  • Binnenkort zal de volgende loopstroom in het winkelgebied worden omgezet. Alle betrokken partijen hebben meegedaan aan een LEAN-sessie om de uitvoeringsplanning te optimaliseren.   

Paviljoen:

  • De 2e fase van de staalconstructie van het Paviljoen is gereed. 
  • Om het benodigde beton bij de bouwplaats van het Paviljoen te krijgen moeten we gebruik maken van de laad- en los plek op het BAM terrein. Vroegtijdige planning en afstemming is hier vereist om elkaar niet in de weg te lopen.
  • Daarnaast zijn we gestart met de montage van de dakplaten.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project