icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 01 oktober 2018

Werkzaamheden herfstperiode Hart van ’s-Gravenzande

Hart van 's-Gravenzande

HvsG.jpg

In deze update leest u welke activiteiten de afgelopen weken plaatsvonden en welke werkzaamheden er de komende periode uitgevoerd worden op de bouwplaats van het project Hart van 's-Gravenzande - Fase 3. Zo is de corridor in de Langestraat inmiddels in gebruik genomen en staan de werkzaamheden momenteel in het teken van de montage van de begane grondvloer.

De corridor is in gebruik genomen voor loswerkzaamheden van het transport dat naar de bouwplaats komt. Deze afsluitbare ‘gang’ vormt de bouwveiligheidszone tijdens hijswerkzaamheden en zorgt voor een scheiding tussen het bouwverkeer en het winkelend publiek. Buiten werktijden is het gedeelte in de corridor weer toegankelijk voor het publiek en andere verkeersstromen.

Funderingswerkzaamheden

Vorige week stond in het teken van het storten van de fundering en het aanbrengen van de riolering en de nuts. Inmiddels worden de vloerplaten van de begane grond geleverd en gemonteerd, zodat deze komende week afgestort kunnen worden.

Ruwbouw

In de week van 8 oktober wordt er gestart met het opgaand werk. In die week vindt de eerste stort ten behoeve van de wanden en kolommen op de begane grond plaatst. Begin november verwachten wij te kunnen starten met de montage van de 1e verdiepingsvloer. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project