icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 31 januari 2017

Demontage torenkraan Hart van ‘s-Gravenzande

Hart van 's-Gravenzande

Afbouw kraan

Graag informeren wij u over onze werkzaamheden op de Pompe van Meerdervoortstraat te ‘s-Gravenzande.

Op het project Hart van ’s-Gravenzande gaan wij de eerste torenkraan afvoeren. De demontage van de torenkraan staat gepland voor maandag 6 februari. De demontage duurt de hele dag en zal om circa 20.00 uur afgerond zijn. Deze werkzaamheden gaan plaatsvinden indien de weersomstandigheden het toelaten; bij harde wind worden de werkzaamheden uitgesteld.

Mogelijke overlast

De demontage gaat gepaard met enige overlast voor de omgeving, omdat een grote mobiele kraan nodig is om de kraanelementen los te koppelen. Hierdoor is doorgaand verkeer niet mogelijk en dient u een andere route te kiezen. Ook is een grote hoeveelheid vrachtwagens nodig om de onderdelen af te voeren.

Vanwege de grote mobiele kraan die opgesteld wordt, moeten wij die dag afwijken van de met u gecommuniceerde aan- en afvoerroutes. Zowel de aanvoer als afvoer zal plaatsvinden vanuit het Graaf Florisplein.

In de bijlage treft u een overzicht van de afsluiting, een alternatieve ontsluiting en de transportbewegingen. Om alles in goede banen te leiden zorgen wij ook voor verkeersregelaars.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project