icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Hart van 's-Gravenzande

Boele & van Eesteren heeft het project Hart van ’s-Gravenzande gerealiseerd. In het nieuwe centrum van ’s-Gravenzande zijn exclusieve appartementen en winkelruimten gebouwd. Hiermee is invulling gegeven aan de herontwikkeling van het Marktplein, de Pompe van Meerdervoortstraat en de Langestraat.

Gefaseerde bouw

Medio 2017 leverde Boele & van Eesteren de bouwdelen van fase 1 + 2 van het Hart van ’s-Gravenzande op. In totaal omvat het project de nieuwbouw van 7.600 m2 nieuwe winkelruimte, 89 appartementen en parkeergelegenheid voor circa 300 auto’s.

In mei 2018 is Boele & van Eesteren gestart met de realisatie van Fase 3 van het Hart van ’s-Gravenzande. Dit betreft de herontwikkeling van het centrum gelegen aan het Martkplein, de Pompe van Meerdervoortstraat en de Langestraat. In deze laatste fase worden 14 appartementen en 2 commerciële ruimtes gerealiseerd. De werkzaamheden zijn in mei 2019 afgerond. 

Partijen

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project