icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 03 juli 2014

Voortgang juli t/m september

HagaZiekenhuis

Tijdens de bouwvak in juli gaat het werk op het bouwterrein door. In deze periode betreft dit vooral het afwerken van het plafond en de loopbruggen van de lichtstraat en de afbouw binnen In het nieuwe OK- en JKZ-blok. De activiteiten in de nieuwbouw bestaan uit het plaatsen van de tussenwanden, het aanbrengen van de (luchtbehandelings)Installaties, elektraleidingen en kabelgoten en het betegelen van de badkamers en toiletten.

 In juli start de aanleg van het dakterras op de nieuwbouw. De eerste werkzaamheden bestaan uit het storten van grond en het leggen van de tegelpaden.

 In september gaat de aanleg van de buitentuin bij het P-gebouw van start. Het ontwerp voor de buitentuin is gemaakt door landschapsarchitect Karres en Brands en zal onder hun toeziend oog worden gerealiseerd.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project