icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 oktober 2015

Uitnodiging omwonenden bijeenkomst Laan van de Glazen Stad

Gemeentehuis Westland

tiendweg

De gemeente Westland heeft de bouw van het werkkantoor voor medewerkers aan de Laan van de Glazen Stad gegund aan De Groene Schakel (Boele & van Eesteren, HOMIJ Technische Installaties en PCH dienstengroep). In november zijn de eerste werkzaamheden zichtbaar. We starten dan met het plaatsen van de bouwhekken rond de projectlocatie. 

Informatiebijeenkomst

Om u goed op de hoogte te houden van de werkzaamheden en de zaken die u kunt verwachten tijdens het bouwproces, willen wij u hierbij graag uitnodigen voor een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op woensdag 14 oktober 2015 om 20.00 uur in Fletcher Hotel-Restaurant Carlton aan de Tiendweg 20, 2671 SB Naaldwijk. U bent, vanaf 19.30 uur, van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. 

Tijdens de bijeenkomst krijgt u van de gemeente Westland informatie over het te realiseren pand. Binnen het consortium van De Groene Schakel is Boele & van Eesteren verantwoordelijk voor de uitvoering. Van hen krijgt u deze avond informatie over o.a. het bouwtraject, de logistiek en de planning.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project