Zoeken
tiendweg-01.jpg

Uitnodiging omwonenden bijeenkomst Laan van de Glazen Stad

tiendweg-01.jpg

De gemeente Westland heeft de bouw van het werkkantoor voor medewerkers aan de Laan van de Glazen Stad gegund aan De Groene Schakel (Boele & van Eesteren, HOMIJ Technische Installaties en PCH dienstengroep). In november zijn de eerste werkzaamheden zichtbaar. We starten dan met het plaatsen van de bouwhekken rond de projectlocatie. 

Informatiebijeenkomst

Om u goed op de hoogte te houden van de werkzaamheden en de zaken die u kunt verwachten tijdens het bouwproces, willen wij u hierbij graag uitnodigen voor een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op woensdag 14 oktober 2015 om 20.00 uur in Fletcher Hotel-Restaurant Carlton aan de Tiendweg 20, 2671 SB Naaldwijk. U bent, vanaf 19.30 uur, van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. 

Tijdens de bijeenkomst krijgt u van de gemeente Westland informatie over het te realiseren pand. Binnen het consortium van De Groene Schakel is Boele & van Eesteren verantwoordelijk voor de uitvoering. Van hen krijgt u deze avond informatie over o.a. het bouwtraject, de logistiek en de planning.

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!