icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 28 september 2015

Uitnodiging omwonenden bijeenkomst Verdilaan

Gemeentehuis Westland

verdilaan 2

De gemeente Westland heeft de bouw van een Publieks- en Bestuurscentrum aan de Verdilaan gegund aan het consortium De Groene Schakel (Boele & van Eesteren, HOMIJ Technische Installaties en PCH dienstengroep). Half oktober zijn de eerste werkzaamheden zichtbaar. De aannemer start dan met het plaatsen van de bouwhekken aan de locatie Verdilaan. Aansluitend zal de sloop van het bestaande Rabobank-kantoor plaatsvinden.

Informatiebijeenkomst

Om u goed op de hoogte te houden van de werkzaamheden en de zaken die u kunt verwachten tijdens het sloop- en bouwproces, willen wij u hierbij graag uitnodigen voor een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op maandag 28 september 2015 om 20.00 uur in Westlandtheater de Naald, Stokdijkkade 3 Naaldwijk. U bent, vanaf 19.30 uur, van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project