icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 20 mei 2015

Plaatsen kraan op Diergaardesingel

FIRST Rotterdam

Diergaardesingel

Hierbij informeren wij u over de aanstaande werkzaamheden op het nieuwbouwproject FIRST Rotterdam aan het Weena in Rotterdam. Het hoogste deel van het project is inmiddels vergevorderd en geeft een prachtig voorproefje van het definitieve gebouw. De volgende stap in het proces zijn de montagewerkzaamheden ter plaatse van het lage bouwdeel aan de zijde van de Diergaardesingel.

Verkeerssituatie wijzigt

Voor het realiseren van de laagbouw dient een extra kraan geplaatst te worden. Deze kraan wordt op vrijdag 22 mei a.s. geplaatst op de Diergaardesingel, ter hoogte van de bouwplaats. In overleg met de gemeente Rotterdam heeft Bouwcombinatie FIRST een bouwveiligheidsplan opgesteld voor het werken aan de Diergaardesingel-zijde. Vanuit veiligheidsoverwegingen is de verkeerssituatie aangepast. De Diergaardesingel wordt versmald en zal niet toegankelijk zijn voor verkeer. Hulpdiensten kunnen wel gebruikmaken van de weg. De omleidingsroute wordt door middel van verkeersborden aangegeven. Voor een overzicht van de omleiding verwijzen wij u door naar de bijlage. Medio augustus zullen de bouwwerkzaamheden gereed zijn en zal de normale verkeerssituatie hersteld worden. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project