icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 18 februari 2013

Parallelbaan Weena en heiwerkzaamheden

FIRST Rotterdam

Graag geven we een korte update van de werkzaamheden voor FIRST Rotterdam.

Parallelbaan Weena

Door omstandigheden hebben de werkzaamheden aan het Weena wederom geen doorgang kunnen vinden. Maar er is een nieuwe datum. In tegenstelling tot eerdere berichten zullen de werkzaamheden verspreid worden over drie nachten en wel de nachten van maandag 18 februari tot donderdag 21 februari. Naast de werkzaamheden aan de in- en uitrit van de bouwplaats zullen ook onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden aan de parallelbaan van het Weena. In de genoemde nachten zal de Weenatunnel toegankelijk blijven. De parallelbaan is uiteraard wel afgesloten.

Heiwerkzaamheden

Ondanks de weersomstandigheden gaat het heiwerk gestaag verder. Inmiddels is er een tweede heistelling aangevoerd. Deze heistelling zal op korte termijn de werkzaamheden starten.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project