icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 06 mei 2015

Transport en montage grote prefab elementen

FIRST Rotterdam

20150422_Thomas

Via deze brief informeren wij u over de aanstaande, nachtelijke werkzaamheden op het nieuwbouwproject FIRST Rotterdam aan het Weena in Rotterdam.

Voor de 20ste en 21ste verdieping zijn een aantal grote prefab betonnen elementen nodig. Om deze elementen op de bouwplaats te krijgen, is zwaar transport vereist. Vanuit de gemeente Rotterdam zijn er restricties opgelegd ten aanzien van zwaar transport. Bouwcombinatie FIRST heeft een vergunning gekregen om het uitzonderlijke transport op 6 en 7 mei, na 20.00 uur plaats te laten vinden. De elementen worden direct in de nachten van 6 op 7 mei en 7 op 8 mei op de juiste positie geplaatst en gemonteerd.

Uiteraard treffen wij met zorg de benodigde maatregelen om de overlast van het transport en de montagewerkzaamheden te beperken, echter zullen de bouwwerkzaamheden niet geheel geluidloos uitgevoerd kunnen worden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project