icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 09 november 2016

Presentatie BREEAM op de Trip

de Trip

Presentatie BREEAM de Trip

In de Briljant, dat tezamen met de gebouwen de Kade en de Helling nieuwbouwproject de Trip vormt, wordt binnenkort een presentatie met betrekking tot BREEAM vertoond. In deze presentatie worden de binnen de Trip toegepaste duurzaamheidsmaatregelen kort toegelicht. Het project streeft naar een BREEAM- Very Good certificering.

De Trip is onder andere voorzien van 1.200 m2 pv-panelen, een eigen WKO-installatie, een hoog rendement WTW-installatie en verschillende waterbesparende maatregelen. Bovendien is er voor de toekomstige huurders een prettig leefklimaat gecreëerd wat leidt tot een prettig thermisch en akoestisch comfort. Niet alleen bij het ontwerp is er gelet op de duurzaamheid van het project, ook tijdens de uitvoeringsfase zijn er milieusparende maatregelen doorgevoerd door bijvoorbeeld de afvalstromen te scheiden.

In totaal bevat de Trip biedt 253 startersappartementen en 6 commerciële ruimten. De presentatie is te zien op een scherm in de hoofdentree van de Briljant. 

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project