icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 december 2015

Foto update werkzaamheden de Trip

de Trip

Foto december 2015

Via dit fotobericht willen we u een update geven over de werkzaamheden bij de Trip. 

Gebouw Kade

In november is de dakvloer gestort en inmiddels is de onderstempeling verwijderd uit het gebouw. Ook het aanbrengen van de prefab betonnen elementen is in volle gang en verwachten we eind van dit jaar gereed te hebben. De gevelwerkzaamheden zijn inmiddels ook gestart. Aan de binnengevels zijn de houtskeletbouw elementen geplaatst. Ook de vliesgevels van de commerciële ruimten op de begane grond zijn nu voor een deel aangebracht. Begin 2016 starten we met de gevelwerkzaamheden aan de buitengevels waarna we achtereenvolgens met de afbouwwerkzaamheden gaan starten.

Gebouw Briljant

Inmiddels is de derde verdiepingsvloer gestort. Momenteel worden de betonwanden op de derde verdiepingsvloer gestort waarna we met de vierde verdiepingsvloer aan de gang gaan. Achtereenvolgens worden de verdere opgaande betonwanden en bovenliggende vloeren gerealiseerd. De prefab betonnen elementen worden tijdens de natte betonbouw van de wanden en vloeren direct per bouwlaag aangebracht. De komende periode zitten we nog volop in de ruwbouw. Tevens zullen we in het eerste kwartaal van 2016 starten met de gevelwerkzaamheden.

Gebouw Helling

Inmiddels is bij gebouw Helling de eerste verdiepingsvloer gestort. Momenteel zijn we de betonwanden op de eerste verdiepingsvloer aan het storten. Begin 2016 zullen we de tweede verdiepingsvloer storten waarna we met de opgaande betonwanden en bovenliggende vloeren aan de gang gaan. De prefab betonnen elementen worden hier eveneens tijdens de natte betonbouw van de wanden en vloeren direct per bouwlaag aangebracht. Ook hier zitten we de komende periode nog volop in de ruwbouw.

Tijdens kerstperiode

De bouwwerkzaamheden zullen tijdens de kerstperiode door gaan. Tot slot wensen we u namens COM4Trip fijne feestdagen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project