icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwcombinatie

Nieuws · 28 oktober 2019

Update werkzaamheden oktober

Amare

IMG_5324

In deze update leest u welke activiteiten in oktober worden uitgevoerd op de bouwplaats van Amare aan het Spuiplein. En daarnaast brengen we u op de hoogte van een aantal geplande werkzaamheden in november.

Constructie

De werkzaamheden in de maand oktober bestaan onder andere uit het uitvoeren van de dakbedekking werkzaamheden en het maken van de laatste betonvloeren. Daarnaast krijgt het gebouw binnenin ook steeds meer vorm, zo zijn onder andere de roltrappen geplaatst. Eind november staat het starten van de stucwerkzaamheden van de gevel op de planning, hiervoor gaan we begin november aan de buitenzijde van het gebouw steigers opbouwen, om de stucwerkzaamheden veilig uit te kunnen voeren.

De volgende twee torenkranen worden in november gedemonteerd

Na de eerste torenkraan die in augustus werd afgebroken worden er binnenkort nog twee torenkranen, ter hoogte van de concertzaal en de theaterzaal, afgebroken. Dat betekent dat er nog maar één torenkraan blijft staan, die op de hoek Stadhuis-Turfhaven. Het demonteren van de kranen gebeurt met behulp van een mobiele kraan en vindt plaats op 7 & 8 november en op 14 & 15 november. Het verkeer ondervindt hiervan geen hinder, aangezien we de werkzaamheden binnen de bouwhekken uitvoeren.

's Avonds bevoorraden ter voorkoming van opstoppingen

De planning is om medio november te starten met het ‘s avonds bevoorraden. Dit betreft in het begin nog niet iedere avond.

Blijf op de hoogte!

Ontvang het laatste nieuws over dit project